tirsdag 1. februar 2011

Kylling i bacon ost ... lettvint middag i en travel hverdag!



Denne oppskriften fant jeg i et forum for lenge siden. Den virket super enkel og med en herlig kombinasjon av kylling, bacon, ost og broccoli. Så i dag skulle den prøves ut. I den opprinnelige oppskriften har man brukt en hel stekt kylling og plukket kjøttet av, men jeg valgte heller å steke kyllingbryst selv. 


Dommen: helt nydelig, veldig god smak og ganske mettende!! 
Absolutt å anbefale :-)

Oppskriften rekker til antall personer du har kyllingbryst oppi til. Vi hadde to bryst i, men kunne gjerne ha hatt 4 så den rakk til 4 personer. Og dette uten å øke mengden av saus og broccoli.

2 kyllingbryst
1 broccoli
1 bakke bacon ost
1 boks creme fraiche
salt og pepper
Ost

Del kylling i biter og brun i pannen.
Kutt broccoli i mindre buketter.
Bland kylling og broccoli i et ovns fat.
Miks sammen bacon ost og creme fraiche og ha i fatet.
Ha i salt og pepper og bland alt lett sammen.
Fordel ost over, enten raspet eller skiver. Mengde etter smak.

Sett i ovnen i 30-40 min. ved 200 grader.
Server godt brød eller ris til, samt salat.
Velbekommen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar