lørdag 9. mars 2013

Pølseform




Tja, dette må vel være noe av det enkleste å lage ... en form med stekte pølsebiter, frosne grønsaker og potetstappe og toppet med ost.
Tror de fleste familier har deres variant at pølser/kjøttdeig form i ovn. Jeg ble introdusert for denne for fler år siden, og har ikke gjort noe om på ingrediensene ... ingen grunn å endre på noe godt.

Porsjonen rekker rikelig til 2 voksne og 2-3 barn.

6 røykte kjøttpølser
ketchup
1-1.5 ps. frosne grønsaker etter smak, gjerne litt tinte (jeg bruker med gulerøtte og brocoli)
2 ps. potetstappe 
reven ost

Skjær pølsene i skiver og stek dem lett i pannen.
Tilsett 3-4 ss. ketchup mot slutten og stek et par minutter yterligere.
Ha pølsene i formen.
Ha over grønsakene.
Lag til potetstappe etter anvisning på posen.
Ha over potetstappen.
Topp med reven ost.

Ha i ovnen i 40-45 min. ved 200 grader.

Spis!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar